Welkom
Individuele coaching
Loopbaanheroriëntatie
Begeleiding bij burnout en stress
Klankbordgesprek
Blog
Over Carla Verweij
Links
Contact
Coaching bij werk, leven en burnout & stress   
WIE IS CARLA VERWEIJ

Wie ben ik?
Ik ben Carla Verweij. Geboren op 10 februari 1959 in Nijmegen. Sinds mijn studie aan de voormalige Akademie voor Mens en Arbeid woon ik in Tilburg. Ik ben getrouwd en heb twee, inmiddels volwassen kinderen. In 2005 ben ik begonnen met mijn eigen bureau voor loopbaanbegeleiding. Ik heb een mooi kantoor aan huis, waar ik erg blij mee ben.

Wat is mijn achtergrond?
Van huis uit ben ik beroepskeuzeadviseur. In 1983 ben ik als zodanig begonnen bij het toenmalige Gewestelijk Arbeidsbureau Oosterhout. Uiteindelijk heb ik 21 jaar binnen Arbeidsvoorziening gewerkt. Naast beroepskeuzeadviseur was ik er leidinggevende, projectmanager en accountmanager. Ik heb verschillende fusies en reorganisaties meegemaakt en zelf ook begeleid. Ik ben lid van het Noloc, de beroepsvereniging voor professionals op het gebied van loopbaanadvisering, outplacement, beroepskeuzeadvies en carrièrecoaching. Daarnaast ben ik lid van de Stichting Begeleiding bij Burnout & Stress. Wil je meer weten over mijn opleidingen, cursussen en werkervaring kijk dan op mijn LinkedIn-profiel.

Wat drijft mij?
Tijdens mijn burnout kwam ik er achter dat ik terug wilde naar de basis, terug naar het persoonlijke contact met klanten. Mensen begeleiden en een stapje verder brengen. Ik geloof erin dat het mensen geluk geeft als ze het gevoel hebben zinvol bezig te zijn en ze zich gewaardeerd voelen.
En soms zijn ze dat gevoel even kwijt. Soms zitten ze zo vast in een patroon of gevoel dat de hulp van een buitenstaander nodig is om weer een opening te kunnen zien. En die buitenstaander wil ik graag zijn. Omdat ik me verbonden voel met mensen die met zichzelf worstelen en de moed vinden om hier hulp bij te vragen. Omdat ik er blij van word als ik zie dat mensen opbloeien, dat ze weer vertrouwen in zichzelf krijgen. En omdat ik ervaren heb dat ik mensen wat te bieden heb aan aandacht, kennis, methodieken en levenservaring. Vandaar ook mijn motto: voor dappere mensen met twijfels.

Ben ik de juiste coach voor jou?
Vind je het belangrijk je thuis te voelen wanneer je praat over zaken die je direct raken? Houd je niet van een zakelijke omgeving, maar voel je je meer op je gemak in een huiselijker sfeer? Dan kan ik zomaar de begeleider zijn die je zoekt. Ik nodig je dan ook van harte uit om een afspraak te maken voor een gratis oriënterend gesprek. Bel, schrijf of mail me en ervaar of ik de juiste coach voor jou ben.